Voetbalhumor.nl - De basisplek van iedere voetbalgek!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Paringsdrang Wolves-fans minimaal


De supporters van Wolverhampton Wanderers hebben de eerste prijs binnen. Van alle fans in Engeland zijn die van The Wolves het meest trouw aan hun club. Liefst 40% van de fans kijkt liever naar hun team dan dat ze seks hebben, zo wees een onderzoek van de Britse Teletext uit.

De voorsprong van de naar het Premiership gepromoveerde club op de concurrentie is groot. Op de tweede plaats komen de fans van Bolton Wanderers. Bij die club kiest 18% voor voetbal in plaats van seks. Het minst 'football minded' zijn de aanhangers van Southampton. Slechts één op de vijftig slaat een potje seks af om naar The Saints te kijken. Het gemiddelde bedraagt 10%.

Kenney Hibbit, een voormalige ster van Wolverhampton Wanderers, denkt dat het libido van de Wolves-fans dit seizoen alleen maar verder afneemt: "De promotie naar het Premiership heeft een einde gemaakt aan twintig jaar frustratie. Ik durf te wedden dat aan het einde van het seizoen 70 tot 80% voetbal zal prefereren boven seks," aldus Hibbit op de website van de BBC.

De fans van Southampton voelen zich niet in hun eer aangetast dat ze als laatste eindigden in het onderzoek. "Het percentage van twee procent bewijst maar weer eens dat we in het zuiden onvervalste seksgoden zijn," meent Saints-supporter John May.


VI.nl, 14 augustus 2003

© Voetbalhumor.nl | Contact