Voetbalhumor.nl - Het perfecte een-tweetje tussen voetbal en humor!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Stoitchkov kan liefde voor Barça nog niet temperen


Hristo Stoitchkov was dinsdag een opvallende aanwezige tijdens de training die zijn oude club Barcelona afwerkte in Washington. De Bulgaar speelt tegenwoordig voor het Amerikaanse DC United, maar bewees dat de liefde voor de Catalaanse club nog steeds erg groot is. Een onwetende voetbalfan werd het slachtoffer.

Stoitchkov was aandachtig toeschouwer van de training van Barça, tot hij plots een woedeaanval kreeg. Schuldige was een Panamese jongen, die eveneens rondom het trainingsveld stond, in het shirt van Real Madrid. "Go home," brieste de Bulgaarse vedette. De jongen keek verbaasd, maar was blijkbaar zo onder de indruk van het verbale geweld van de spits, dat hij het shirt uittrok en het trainingsveld verliet.

Niet alleen de Panamese jongen was verbaasd, ook de vijftig andere toeschouwers. Vrienden van de jongen verzekerden dat hij niet van plan was te provoceren met het witte Real-shirt. Hij zou zelfs na afloop de handtekeningen hebben willen vragen van de spelers van Barcelona. Blijkbaar waren deze Amerikanen niet op de hoogte van de enorme vijandigheid tussen de Spaanse aartsrivalen.

Stoitchkov schudde zijn hoofd om zoveel onwetendheid. "Hoe kun je met zo'n shirt naar een training van Barcelona komen? Wat een schande!"

Stoichkov in de bres voor zijn 'Dream Team'

...Stoitchkov: nog steeds een opgewonden standje...VI.nl, 30 juli 2003

© Voetbalhumor.nl | Contact