Voetbalhumor.nl - De basisplek van iedere voetbalgek!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Schoolmeester van het seizoen: Ajax-coach Co Adriaanse


  1. Liet Shota Arveladze tien maal van de kleedkamer via de persruimte naar het spelershome lopen, omdat de speler na een wedstrijd niet de verplichte route door de perskamer had genomen. Arveladze maakte er tot hilariteit van zijn medespelers een showtje van door elke keer met iets nieuws in het spelershome te arriveren; de ene keer met een raar hoedje, de andere keer met een stel vrouwelijke Ajax-fans
  2. Liet reserve-doelman Bogdan Lobont een middag de telefooncentrale van Ajax bemannen, omdat de mobiele telefoon van de Roemeen tijdens een bespreking was afgegaan.
  3. Gaf Aron Winter strafcorvee, omdat ie 45 seconden te laat was gekomen. Winter moest na het eten van de selectie de tafels afruimen. Zijn medespelers smeerden voor de gelegenheid het beleg over de tafels en maakten een paar glazen kapot, waarna Winter van de trainer ook de volgende dag strafcorvee kreeg.
  4. Verbood zijn spelers bladen als Playboy en Penthouse mee te nemen naar wedstrijden in het buitenland, omdat hij zich ervoor schaamde dat de tijdschriften in de lobby van het hotel rond slingerden. Bij de volgende buitenlandse trip was de lobby van het hotel bezaaid met Donald Ducks, Margrieten, Bobo's en Libelles.

Nieuwe Revu nr.23, 2001

Voetbalhumor.nl | Contact