Voetbalhumor.nl - De basisplek van iedere voetbalgek!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Robbie Fowler's neusje voor de goal


Robbie Fowler - in verband gebracht met cocaļnegebruik - vierde in de Merseysidederby zijn twee treffers op een wel zeer merkwaardige wijze. In de met 3-2 gewonnen stadskraker tegen Everton kroop de spits van Liverpool na beide doelpunten op handen en voeten over de achterlijn, waarbij hij deed alsof hij het kalk wilde opsnuiven.

De supporters van Everton waren woedend en de Football Association kon de grap van de Engelse international evenmin waarderen en schorste Fowler voor zes duels. Fowler wist echter met behulp van een advocaat zijn straf ongedaan te maken. Hij beloofde wel dat hij voortaan op een andere manier zijn doelpunten zal vieren en offreerde zijn excuses aan de supporters van Everton.

Veel zou dit laatste overigens niet helpen, want toen Fowler een week na het incident na de thuiswedstrijd tegen Aston Villa (0-1) in een pub aanhangers van Everton tegen het lijf liep, mondde deze ontmoeting uit in een ordinaire vechtpartij. Waarna snuiven voor de aanvaller tijdelijk een pijnlijke kwestie was. Fowler liep tijdens het handgemeen namelijk een gebroken neus op.


Voetbal Totaal

© Voetbalhumor.nl | Contact