Voetbalhumor.nl - Het perfecte een-tweetje tussen voetbal en humor!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Speler vertrekt na SMS-blunder


De best betaalde speler van de Roemeense competitie, middenvelder Marian Aliuta, heeft zijn club Steaua Boekarest verlaten na het per ongeluk sturen van een kritisch SMSje naar de eigenaar van de club.

Het berichtje was eigenlijk bedoeld voor Aliuta's voormalige trainer en tevens goede vriend Victor Piturca, maar Aliuta stuurde het naar een andere Victor, Victor Becali, de baas van Steaua. In het SMSje stond te lezen: "Het zou veel beter zijn als jij hier was. Die Zenga bakt er helemaal niks van."

Walter Zenga is de trainer van de club, die dit seizoen net nieuw aangesteld is door Becali. De 26-jarige Aliuta erkende de blunder: "Het verhaal klopt, ik heb dat SMSje inderdaad per ongeluk naar mijn baas gestuurd. Hierna werd mijn positie bij de club alleen nog maar slechter."

Of het nu door Walter Zenga kwam of door zijn ongelukkige SMSje, feit is dat Marian Aliuta een paar dagen later zijn contract afkocht en overliep naar de rivaal, Rapid Boekarest.

Aliuta de Hun

Marian Aliuta (hier nog in actie voor zijn oude club Steaua Boekarest): goede techniek op het veld, iets mindere techniek op zijn mobieltjeAnanova, 20 augustus 2004

Voetbalhumor.nl | Contact