Voetbalhumor.nl - Het perfecte een-tweetje tussen voetbal en humor!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Minder kleren, meer toeschouwers?


Het gaat goed met FC Nitra, maar het kan nog beter. De club is momenteel koploper in de tweede divisie van Slowakije en won zes van de laatste zeven competitiewedstrijden. Halverwege de competitie is de voorsprong op nummer twee ŠK Zemplín Michalovce al zeven punten. Groot minpunt is echter de gebrekkige publieke belangstelling. Tijdens de laatste drie gewonnen thuiswedstrijden zaten er nog geen tweeduizend toeschouwers in het stadion, dat genoeg capaciteit heeft om elfduizend aanhangers een plek te geven.

FC Nitra wil het tij keren en mikt daarbij op een nieuwe doelgroep: er moeten meer vrouwen komen kijken. De manier om meer vrouwen naar het stadion te lokken, is hen te laten zien wat de spelers in huis hebben. Letterlijk, dan.

Dus: trainingspak uit, shirt uit, broek uit en ook de kousen en schoenen. En met zijn allen op de nieuwe elftalfoto, zij het met de benen over elkaar en de handen op een veilige plek. Er moet voor de vrouwen iets overblijven om over te fantaseren.

Alleen trainer Galad waagde zich niet aan deze versier-actie. "Hopelijk blijft het hierbij, en spelen we binnenkort op het hoogste niveau." Maar mocht de actie aanslaan, dan zou er binnenkort wel eens een kalender kunnen verschijnen van FC Nitra.

Sex sells

Nou, de Chippendales kunnen wel inpakken (ahum).


VI.nl, 3 december 2004

© Voetbalhumor.nl | Contact