Voetbalhumor.nl - Het perfecte een-tweetje tussen voetbal en humor!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Meyer predikt passie bij Hertha


Van Hans Meyer wordt altijd gezegd dat hij een keiharde trainer is. Maar de oefenmeester van het dit seizoen onfortuinlijke Berlijnse Hertha BSC toont zich vlak na zijn aantreden in de Duitse hoofdstad van zijn menselijke kant.

De oud-trainer van FC Twente weet wel een manier om het moraal bij zijn manschappen weer omhoog te krijgen. "Sex tijdens de middagpauze," zegt Meyer in het Duitse boulevardblad Bild over de door hem genoemde ‘Liebes-Training’.

Hertha BSC bungelt in de degradatiezone. Wat Huub Stevens en vervolgens Andreas Thom niet lukten moet Meyer wel klaarspelen: punten pakken. Een zinvolle invulling van de middagpauze kan daarbij een rol spelen.

De trainer krijgt bijval van psycholoog Konrad Sprai in de Duitse krant Bild: "Passieve seks voor een training of wedstrijd draagt bij tot ontspanning, actieve seks kost topsporters echter te veel kracht." Een halfuur liefdestraining kost wel 300 calorieën, aldus Bild.

De oefenmeester zegt dat de spelers kunnen kiezen uit twee mogelijkheden: een gezamenlijke lunch met de gehele selectie of anders de tijd tussen de trainingen aangenaam doorbrengen met de partner. Of zoals Meyer het zegt: "Misschien vervullen de spelers dan hun huwelijkse plichten. Dat zou niet eens het slechtste zijn."

Nu maar hopen dat ook de spelersvrouwen 'open staan' voor dit plan

Hans Meyer...andere insteek...méér insteek...


De Twentsche Courant Tubantia, 7 januari 2004

© Voetbalhumor.nl | Contact