Voetbalhumor.nl - De basisplek van iedere voetbalgek!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

Lesbisch gekonkel teveel voor coach


De mannelijke coach van het vrouwenvoetbalteam van het Schotse Gretna stopt ermee, na 5 jaar. Reden: de lesbische relaties binnen het team verpesten de sfeer.

Coach Barney Davidson kan naar eigen zeggen niet meer functioneren: "Zeker acht van mijn speelsters hebben een verhouding met een medespeelster. Raakt het uit, dan leidt dat elke keer tot problemen en kan ik tijdelijk geen beroep doen op beide speelsters. Sommigen hebben er trouwens ook nog gewoon vriendjes bij. Ze zullen het ontkennen, maar ik weet waarover ik praat. Ik heb er vijf jaar lang met m'n neus bovenop gezeten."

"In het hele vrouwenvoetbal wemelt het van dit soort zaken, ik zou er een boek over vol kunnen schrijven. Ik ben er zo ziek van. Ik kan goed begrijpen dat veel mensen vrouwenvoetbal niet serieus nemen, want het is een lachertje. Dit is de moeilijkste job die ik ooit gehad heb. Het was af en toe een nachtmerrie. Ik zal nooit meer een vrouwenteam trainen, ik zweer het je."

Davidson's eigen dochter Amie is aanvoerder van het team, maar, zo verzekert de nu ex-coach, die is niet lesbisch.

We hadden u graag een foto laten zien van de dames, maar de club heeft de complete vrouwenafdeling van haar website gehaald. Flauw!


Ananova en The News & Star, 8 januari 2003

Voetbalhumor.nl | Contact