Voetbalhumor.nl - De basisplek van iedere voetbalgek!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

"Trainen, klootzak"


Ook bij de amateurs is het begrip voetbalhumor bekend. Kenneth Goudmijn, tegenwoordig uitkomend voor AZ, werd daarvan bij het Hoornse Hollandia de dupe.

Op een gure winterse avond had Goudmijn geen trek om te trainen. "Gaan jullie maar lekker de kou en de sneeuw in, jongens," voegde de aanvaller zijn medespelers toe. "Ik laat me lekker een uurtje verzorgen en masseren." Zo gezegd, zo gedaan.

Tegen het einde van de training liep Goudmijn even naar buiten. "De jongens waren net klaar en liepen mij tegemoet. Ik raakte in gesprek met Dick Knijn, onze aanvoerder, maar zag ineens uit mijn ooghoeken dat mijn auto er niet meer stond. Mijn auto is gejat, riep ik. Nee joh, ben je gek, dat kan toch niet? Zei Dick meteen.

Wij nog even zoeken of ik hem misschien toch op een andere plaats had neergezet, maar niks. De auto was weg. Ik doodziek de politie gebeld. Ik moest naar het bureau komen om officieel aangifte te doen. Moest ik nog een taxi bellen. Kom ik buiten Cees Glas, de trainer, tegen. Zegt hij: "Ik heb je auto gezien, achterin de hoek bij het trainingsveld."

Wat denk je? Hadden die jongens met zijn allen mijn auto aan de voorkant opgetild en op de achterbanden weggesleept. Die glipten over de sneeuw gemakkelijk door. In de sneeuw op de voorruit hadden ze geschreven: Trainen, klootzak.
Ik hou van een geintje en sta vaak voorop als er rottigheid uitgehaald wordt, maar hier was ik echt doodziek van."


Voetbal Magazine

Voetbalhumor.nl | Contact