Voetbalhumor.nl - Het perfecte een-tweetje tussen voetbal en humor!

vorige anekdote alle anekdotes volgende anekdote

8-Jarig jochie strikt Liverpool in vliegtuig


Brutalen hebben de halve wereld. Dat bleek onlangs maar weer eens toen de achtjarige Dominic Hoyle tijdens de terugreis van Euro Disney naar Engeland in het vliegtuig naast Liverpool-manager Gérard Houllier kwam te zitten.

Hoyle raakte met Houllier aan de praat over voetbal en het duo bleek het goed met elkaar te kunnen vinden, zo meldt The Sun. Samen maakten ze de opstelling van hun droomelftal met de beste spelers ter wereld.
Nadat ze het eens waren geworden over het wereldelftal greep Hoyle de gelegenheid aan om Houllier te vragen om een oefenwedstrijd te komen spelen tegen de amateurs Fleetwood Town, niet toevallig de club van zijn vader Mick.

Eenmaal thuisgekomen kregen de Hoyles een telefoontje vanuit Liverpool. Houlliers assistent Phil Thompson nodigde Fleetwood - negende geëindigd in de Northwest Counties Division One - uit om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen naar Highbury Parc te komen.

"Mister Houllier is een erg aardige man," vond Dominic.

Oefenen tegen Fleetwood Mick

...Gérard Houllier...aardige man...


Naschrift: Houllier hield woord. Begin augustus ging Liverpool op bezoek bij Fleetwood Town en klopte de acht divisies lager spelende amateurs met 6-1.


VI.nl en Ananova, 6 juni 2003

© Voetbalhumor.nl | Contact